Opslag

Som erhvervspraktikant som VVS Montør, vil du følge en af vores dygtige montører. Du vil opleve hvad det vil sige, at arbejde som VVS montør.

Da vi leverer alle de VVS-løsninger, vores kunder har behov for, lige fra den mindre installation hos den private kunder til store komplekse løsninger hos virksomhederne vil du opleve den variation som er dagligdagen for en VVS montør.

Om Vagns VVS

Vagn’s VVS A/S startede som et en-mands firma i 1985. Ideen var dengang, som i dag, at kunne levere alle de VVS-løsninger, som boligselskaber, virksomheder og private kunder har behov for – lige fra de små, enkle til de store og komplekse opgaver. I dag råder vi over 12 veluddannede medarbejdere, eget værksted og døgnservice. Løbende investeringer, gode underleverandører og vores personlige service gør os til en stærk totalleverandør. Med os er du sikker på at få en VVS-løsning, der dækker dit behov. Mød vores hold Kvalitet kræver viden og dygtige medarbejdere. Derfor er alle vores medarbejdere ikke bare faglærte, de videreuddannes også løbende i de produkter, vi leverer, samt i ny teknologi.