Oversigt

Kom i erhvervspraktik som bygningssnedker i vores snedkerværksted, hvor vi arbejder med snedkerarbejde i fineste kvalitet. 

Du vil i din erhvervspraktik arbejde på store snedkerværksted, hvor du vil prøve kræfter med bygningssnedkerfaget. Du vil opleve, at bygningssnedkerfaget kræver stor præcision, og at vores snedkere er perfektionister.

Du vil være med til, at løse vores daglige opgaver såsom håndlavede plankeborde, restaurering af møbler, radiatorskjulere og mange andre snedkeropgaver.

Når din praktik er ovre vil du vide, hvorfor at man som bygningssnedker arbejder i detaljen, og ofte er perfektionist.

Om Mester Madsen

Mester Madsen ligger i Vordingborg kommune, med domiciler i Bårse og Stege. Der udføres traditionelle tømreropgaver i alle størrelser over hele Sjælland og i København. Uanset om det drejer sig om nybygning, renovering, eller vedligehold, har vi erfaringen og kompetencerne Med beskæftigelsen af erfarne tømrere og snedkere, er vi førende specialister indenfor restaurering og vedligehold af fredede-, bevaringsværdige- og kulturelle ejendomme. Vi har, som en af de få virksomheder i region Sjælland, eget maskinsnedkeri til fremstilling af trapper, køkkener, møbler samt andet inventar og specialopgaver. Virksomheden anerkender vigtigheden af, at vise et medansvar i uddannelsen af tømrere og snedkere, hvorfor der i øjeblikket er 5 tømrerlærlinge og 1 bygnings-snedkerlærling ud af virksomhedens 32 ansatte. Hos Mester Madsen er samspillet mellem ny teknologi og gammelt håndværk i højsæde. Med nøgleord som ordentlighed, tilgængelighed, kompetencer og kvalitet er der lagt et solidt fundament for gode resultater Dette uanset om du er privatkunde, eller du leder efter en pålidelig entrepenør.