Oversigt

Kom i erhvervspraktik som VVS-Specialist, og oplev et spændende fag som hele tiden udvikler sig

Du vil i din erhvervspraktik følge en af vores dygtige VVS-Montører. Du vil opleve en afvekslende hverdag, hvor du den ene dag er med til at sikre opsætte en varmepumpe i et hus, til den næste hvor du kan være med til at trække nye vandrør i forbindelse med en renovering af et hus.

Når din erhvervspraktik er ovre, vil du vide hvorfor at man som VVS-Specialist skal kunne løse mange forskellige opgaver, og hvilke konsekvenser det har, hvis de ikke bliver løst korrekt.

Hvis du ønsker at komme i erhvervspraktik skal du ringe på 55 37 13 03 og aftale nærmere

Om TP VVS Teknik ApS

TP VVS Teknik har eksisteret siden 2007 og har til huse i industrikvarteret i Ørslev ved Vordingborg. Virksomheden ejes og drives af Thomas Petersen, der er uddannet autoriseret vvs-installatør.

Thomas bor sammen med Camilla, der arbejder på kontoret. Sammen har de børnene, Terkel fra 2013 og Rita fra 2017.

Thomas har siden han stod i lære i en vvs-virksomhed i Ishøj været kendt for sin faglighed og kvalitet i arbejdet. En vvs-installation skal laves med faglig stolthed og med gode fremtidssikrede detaljer også selvom installationen måske er skjult.

TP VVS Teknik laver alt inden for vvs-entrepriser, blikarbejde, gravearbejde mv. Vi står også gerne for hovedentrepriser. Er der en opgave, som vi ikke har kompetencen til, har vi gode og dygtige samarbejdspartnere.

I maj 2019 har vi udvidet vores fagområde og har fået Aut. Kloakmester Henrik Nielsen ansat. Henrik står for vores kloak og entreprenørafdeling.