Oversigt

Vil du være med til at anlægge og vedligeholde haver, og udendørsarealer?

Som erhvervspraktikant som anlægsgartner vil du følge nogle af vores dygtige anlægsgartnere. Du vil være med til, at udføre nogle af vores daglige opgaver, hvor vi anlægger belægninger, bassiner, beplantninger, haveanlæg, brolægning, vi beskæftiger os også med træfældning og opsætning af hegn.

En anlægsgartner arbejder ude hele året rundt, og du skal derfor være klar til at arbejde i alt slags vejr. Vi garantere dig, at i din erhvervspraktik vil få massere af frisk luft.

Når din erhvervspraktik er ovre vil du have fået et indblik i en anlægsgartners hverdag, og hvorfor du skal vælge at blive anlægsgartner.

 

Om Enghavegård's Anlægsgartner A/S

Anlægsgarterfirmaet ENGHAVEGAARD's HAVESERVICE blev startet i 1988 Det startede småt, med 1-3 medarbejdere, men som kunde-kredsen voksede, blev der brug for flere, og i år 2001, efter mange års forløb, blev det til en 10-11 mand. Vi beskæftiger os med anlæg, vedligeholdelse, beskæring og træfældning. Enghavegård's anlægsgartner anlægger og vedligeholder haver og udenomsarealer - sommer og vinter - hos private, foreninger, virksomheder og offentlig myndighed. Et godt forhold til vore kunder gennem mange år er resultatet af et grundigt forarbejde, en høj kvalitet og levering til tiden.