Oversigt

Kom i erhvervspraktik som tømrer, og oplev tømrerfaget fra sin bedste side.

Bemærk mødetid varierer afhængig af, hvilke opgaver vi har i den uge du skal i praktik. 

I din erhvervspraktik vil du være med til, at løse mange af vores opgaver som primært er indenfor udskiftning af tag, vinduer, renovering af lejligheder og bygningsfacader. Når vi arbejder gør vi det ud fra både kundens ønsker, og med respekt for den oprindelig bygning. Derfor vil man som erhvervspraktikant som tømrer opleve, at arbejdet er meget varierende, og det er med til at man som tømrer sjældent har to uger der er ens.

Du vil opleve, at tømrerfaget handler om at levere et flot stykke arbejde der holder i mange år, og som vores kunder er tilfredse med. Vi garantere dig, at du vil få massere af frisk luft og du får brugt din krop.

Når din erhvervspraktik er ovre vil du have fået en bedre viden om, hvordan man arbejder med træ og andre materialer så det holder, og den store variationen af arbejdet.

Om Tømrermester Per Rasmussen Eftf

Tømrermester Per Rasmussen's eftf. udfører alle former for tømrerarbejde. Fra større renoveringsopgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse. Vi påtager os gerne totalentrepriseopgaver, hvor vi står for koordineringen af arbejdet med vores faste samarbejdspartnere. Det er alle sammen virksomheder, der er kendetegnet ved deres erfaring og professionalisme. ​Vi løser opgaver for store og små erhvervsvirksomheder, for offentlige institutioner, og for boligforeninger. Vores medarbejderstab er kendetegnet ved deres alsidige faglige kompetencer og deres insisteren på at udføre alt arbejde efter de højeste standarder. Vi præsenterer eksempler på vores arbejde her på siden. Vil du vide mere, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at kontakte os.