Oversigt

Vil du gerne prøve kræfter med murerfaget?

I din erhvervspraktik vil du følge en af vores dygtige murer. Du vil opleve, at murfaget er et fag, hvor det er tydeligt at se fremskridt i arbejdet.

Byggefirmaet PKC udfører mange forskellige mureropgaver, vi er specialiseret i at arbejde med udskiftning- og vedligeholdelse af tag, men løser også mange andre mureropgaver.

Du skal forvente at du i din erhvervspraktik vil få massere af frisk luft, da vi ofte arbejder ude.

Når din erhvervspraktik er ovre vil du, have fået et større kendskab til murerfaget.

Om Byggefirmaet PKC A/S

Vores byggefirma er kendetegnet ved god service og høj faglighed. Vores fagfolk er erfarne og selvstændige, hvorfor vi er gode samarbejdspartnere. Vi arbejder på baggrund af dine ønsker og behov, derfor får du altid et tilfredsstillende resultat når der skal bygges nyt og meget andet. Organisationen er flad, hvilket gør det muligt for de enkelte medarbejdere at træffe de fornødne beslutninger på stedet, og føre dem ud i livet. Vi har en høj grad af service, og er vant til tæt samarbejde med vores kunder om opgaven! ​Kundeskaren er bred med både store og mindre kunder, offentlige og private. Alle vores kunder er vigtige for os – store som små. Vi har bygget huse og renoveret i Møn, Sydsjælland, Lolland-Falster samt specialopgaver i København.