Oversigt

Kom i erhvervspraktik som elektriker hos Ole Stage A/S, og oplev elektrikerfaget på allernærmeste hold.

Du vil i din erhvervspraktik følge en af vores dygtige elektrikere, som vil give dig en god introduktion til elektrikerfaget.

Hos Ole Stage A/S løser vi alle opgaver indenfor elektrikerfaget. Derfor vil du i din erhvervspraktik opleve at elektrikerfaget er meget varierende, og alle opgaver skal løses individuelt og korrekt, hver gang. Derfor vil du også lære, hvorfor man som elektriker er nødt til at tilpasse løsningen til den enkelte kunde, og at vi sjældent har to opgaver der ens.

Når din erhvervspraktik er ovre, vil du have fået et bedre kendskab til elektrikerfaget, og at matematik, fysisk og specielt Ohms lov er en vigtig del af hverdagen som elektriker

Om Ole Stage A/S

Ole Stage A/S har siden 1946 leveret el-arbejde til private, industrien og det offentlige. Vores kundebase er primært lokaliseret på Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster. Vi sætter fokus på personlige relationer og med vores 34 ansatte løser vi arbejdsopgaver i alle størrelser. Vores vision er at leverer skræddersyede el-løsninger i høj kvalitet, hvilket betyder at vores medarbejdere altid er ajour med ny teknologi.