Oversigt

Vil du gerne prøve kræfter med tømrerfaget?

I din erhvervspraktik vil du følge en af vores dygtige tømrer. Du vil opleve, at tømrerfaget er et varierende fag, med massere af udfordringer.

I løbet af din praktik kan du være med til, at arbejde på nogle af vores større entrepriser, det kan være byggeri af haller, sociale boliger samt institutioner. Det kan også være om- og tilbygninger for både private og erhvervskunder.

Når din erhvervspraktik er ovre vil du, have fået et større kendskab til tømrerfaget.

Om Byggefirmaet PKC A/S

Vores byggefirma er kendetegnet ved god service og høj faglighed. Vores fagfolk er erfarne og selvstændige, hvorfor vi er gode samarbejdspartnere. Vi arbejder på baggrund af dine ønsker og behov, derfor får du altid et tilfredsstillende resultat når der skal bygges nyt og meget andet. Organisationen er flad, hvilket gør det muligt for de enkelte medarbejdere at træffe de fornødne beslutninger på stedet, og føre dem ud i livet. Vi har en høj grad af service, og er vant til tæt samarbejde med vores kunder om opgaven! ​Kundeskaren er bred med både store og mindre kunder, offentlige og private. Alle vores kunder er vigtige for os – store som små. Vi har bygget huse og renoveret i Møn, Sydsjælland, Lolland-Falster samt specialopgaver i København.