Oversigt

Hvis du kan lide at være ude, og bruge din krop, så er brolæggerfaget måske noget for dig.

I din erhvervspraktik, vil du følge nogle af vores dygtige brolæggere. Som brolægger vil du være med til, at udføre belægninger, brosten, chaussésten, indkørsel og reparationer.

Da arbejdet foregår udenfor i alt slags vejr skal du kunne lide at være ude, og du vil opleve at du er træt i kroppen når du kommer hjem.  Du vil opleve en hverdag hvor samarbejde, og godt humør er en del af hverdagen. Noget af det bedste er, at man for hver sten der bliver lagt kan se fremskridt i arbejdet.

Når din erhvervspraktik er ovre vil du vide meget mere om brolæggerfaget og hvorfor der i dag er stor efterspørgsel efter brolæggere.

Om Byagers Brolægning ApS

Hos Bygagers Brolægning varetager vi alle opgaver inden for brolægning og belægning. Vi ikke bare anlægger nye trapper, fliser, havegange, parkeringspladser eller anden form for belægning, men vi sørger også gerne for den del af opgaven, der har med udgravning og klargøring af underlag at gøre. Vi hjælper både private kunder og erhvervsdrivende, og vi har hjemme i Stensved tæt ved Vordingborg. Kontakt os gerne, hvad end du har brug for professionel hjælp til en større eller mindre opgave med belægning.