Oversigt

Kom i erhvervspraktik som VVS-montør hos VVSøren og oplev en erhvervspraktik, hvor du ikke kommer til at kede dig

Du kommer til at følge en af vores dygtige VVS-montører, hvor du kommer til at hjælpe VVS-montøren med at udfører sit daglige arbejde. Du vil opleve at opgaverne kan være meget afvekslende. Den ene dag kan du være med til at lave gulvarme i et badeværelse, til den næste dag, hvor du kan være med til at installere eller service et industrianlæg. Du kan også få et indblik i VVS-montørens del i den grønne omstilling. Vi har installeret over 400 varmepumper og vi udfører også rådgivning til energiforbedringer.

Når din erhvervspraktik er ovre, vil du have lært at VVS-montøren har af en afvekslende hverdag, og at arbejdet kræver stor viden. Du vil også finde ud af, at der sjældent er to løsninger der er ens, og den rigtige løsning kræver at man bruger sin ekspertise.

Hvis du ønsker at komme i erhvervspraktik skal du ringe på 55 37 13 03 og aftale nærmere

Om VVSøren Rasmussen I/S

VVSøren Rasmussen er en moderne og dynamisk virksomhed med aktiviteter i Vordingborg, på øerne og hele Sydsjælland. Vi servicerer alle — fra husejere til industrivirksomheder — med løsning af alle VVS-relaterede opgaver.

Vi har mange års erfaring i branchen, og leverer altid arbejde i allerhøjeste kvalitet. Vores kunder er altid tilfredse og vender ofte tilbage med de næste opgaver. Med os ombord er du garanteret en professionel og pålidelig samarbejdspartner, der altid sætter kunden først, og har et stort fokus på kundeservice undervejs i processen. Det mener vi sker gennem kyndig ekspert rådgivning.