Oversigt

Kom i erhvervspraktik i hos Pribo, og bliv klædt på til at blive tømrer.

Som erhvervspraktikant hos Pribo vil du følge nogle af vores dygtige tømrer. De vil introducere dig til tømrerfaget, og alle de forskellige opgaver vi løser.
Du vil opleve at Pribo løser mange forskellige tømreropgaver, lige fra udskiftning af vinduer til opførelse af et nyt hus. Lige meget hvilken opgave vi løser, skal vores arbejde holde i mange år, i din erhvervspraktik vil du lære at tømrerfaget handler om at udfører et stykke arbejde med præcision og kvalitet.

For at være en god tømrer er det vigtigt at alle hjælper alle, og teamet fungerer. Derfor er det vigtigt at man som tømrer kan lide arbejde sammen med andre, og møde til tiden så teamet og kunder ikke skal vente.

Om Pribo

En solid håndværksmæssig baggrund er medvirkende til, at Pribo kan levere et gennemtænkt og veludført stykke arbejde ved enhver opgave, vi bliver stillet overfor. Din tilfredshed som kunde er vigtig for os og smitter af på vores arbejdsglæde. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde eller de benyttede materialer. Hos Pribo prioriterer vi at have mange lærlinge. Vi ser det som en vigtig opgave at give unge chancen for at få en faglært uddannelse som tømrer, og være med til at sikre at vi som branche hele tiden får uddannede nye medarbejdere. Pribo har 5 lærlinge og vi er stolte over at kunne bidrage til dels at unge får en god uddannelse og dels at vores branche hele tiden bliver tilført ny og kvalificeret arbejdskraft. Vi lægger stor vægt på at holde os ajour med tendenserne indenfor byggeri, håndværk og arkitektur. Særligt har vi fokus på tidens miljø- og energikrav, og vi kan, takket være vores certificering som Energivejleder, give vores kunder kompetent vejledning på dette område. Vi har haft stor succes med at opbygge et team af dygtige faguddannede medarbejdere, med fokus på et godt arbejdsmiljø, som vi er tildelt en Smiley for.