Oversigt

Kunne tænke dig at prøve kræfter med et fag, hvor præcision, godt arbejde og højt tempo er i højsædet? Hvis ja, så er malerfaget helt sikkert noget for dig.

Du vil i din erhvervspraktik følge en af vores dygtige malere. Du vil opleve at man som maler, løser mange forskellige opgaver. Den ene dag skal du være med til, at istandsætte en stue og vedligeholde havemøbler. Den næste dag kan du være med til at arbejde på et større byggeri.
Malerfirmaet Björn Forsberg har afdelinger i Vordingborg, Nykøbing F. og Rødovre, og det er muligt at komme i erhvervspraktik i alle tre byer.

Når din erhvervspraktik er ovre, vil ikke kun vide mere om en malers dagligdag, du vil også vide hvorfor vi brænder for malerfaget

Om Malermester Björn Forsberg

Professionel rådgivning og kvalitetsarbejde til tiden. Hos Malermester Björn Forsberg A/S sætter vi en ære i at kunne leve op til vores kunders forventning om godt håndværk: Mange års erfaring i en kombination af nye teknikker og håndværkertradition sikrer et godt resultat – leveret til tiden med respekt for indgået aftaler og priser. Vi løser alle opgaver indenfor faget, og blandt vores kunder findes nogle af Danmarks største entreprenører, ejendomsadministratorer, og boligejere. Virksomheden Malermester Björn Forsberg A/S har oparbejdet et stærkt økonomisk fundament således, at vi kan matche de kapitalkrav, den enkelte opgave stiller til os. Vi har hele Europa som vores arbejdsplads, og har løst opgaver i bl.a. Sverige, Bruxelles og på Mallorca. Vores domicil med lager, salg og administration er beliggende på Gammelsøvej 26, 4760 Vordingborg, ud over det har vi også malerafdelinger i Nykøbing Falster og i Rødovre. Vores organisering af arbejdet understreger det fokus, vi kontinuerligt har på medarbejderudvikling, kvalitetssikring, prissætning og omkostningsstyring – til glæde for os – og for vores kunder.