Oversigt

At komme i erhvervspraktik hos EL Comp ApS betyder er en meget varigerende uge.

Vores mål er, at give dig som erhvervspraktikant et indblik i en spændende hverdag i elektrikerfaget.

Vi arbejder med mange forskellige former for installationer.

Netværksinstallationer: Vores teknikere løser alt indenfor trådløst net, netværksinstallationer herunder kobber og fibernetværk, POE forsynede enheder – test og certificering

Tavleværksted: På tavleværkstedet bygger vi tavler for både bygningsinstallationer og maskinstyringer, store som små.

Energioptimering: Installationen af din nye varmepumpe samt varmepumpeservice. Vi tilbyder både klima- og komfortanlæg til private såvel som til erhvervskunder, der har mindre erhvervsarealer.

Alarmer: Vi tilbyder dig mange forskellige typer af sikkerhedsløsninger – lige fra sikring imod ubundne gæster til sikring imod skader som brand eller vand.

EL-Installationer: Vi udfører alle former og løsninger indenfor el-installationer for både private og erhverv i Vordingborg og omegn. Vores brede kompetenceområde giver os en spændvidde, der gør, at vi kan levere både komplekse og individuelle løsninger tilpasset den enkelte kunde.

Hvidevarer: Vi forhandler, leverer alle hvidevarer samt fejlfinder og reparerer hvidevarer. I vores butik i Vordingborg har vi støvsugere, små el-apparater, lamper, lyskilder og rengøring.

Vandværker: I 2016 har vi udvidet vores produktion og producerer nu også styringer til vandværker. Vi kunne med stolthed levere vores første ordre på en tavle til et vandværk, i februar 2016.

Sikkerheds- og kvalitetssikring: El-Comp ApS er certificeret efter sikkerhedsstyrelsens særlige krav til autoriseret elinstallatører og Forsikring & Pensions særlige krav til certificeret alarminstallatører.

 

Om EL-comp

El-Comp er et professionelt elektriker og el-installationsfirma, der blev grundlagt i 1973 af autoriseret el-installatør Georg H. Bienkowski med navnet El-Comp. I 2005 overtog autoriseret el-installatør Henrik Larsen virksomheden og driver den stadig den dag i dag under navnet El-Comp. I 2011 besluttede autoriseret elektriker Finn Sørensen, at det var tid til, at hans gamle lærling skulle overtage hans virksomhed, så han selv kunne gå på pension. Virksomheden drives i dag som én virksomhed med et stærkt team af dygtige montører. I dag har EL-comp 20 ansatte herunder 4 lærlinge.