Opslag

Kunne du tænke dig at komme i erhvervspraktik som elektriker, hvor du kan opleve de mange forskellige opgaver en elektriker kan arbejde med?

Som erhvervspraktikant hos Aktiv EL, kan du i løbet af din erhvervspraktik stifte bekendskab med mange af de forskelige opgaver vi løser. Du kan være med til, at installere og servicere et solcelleanlæg, at lave en ny elinstallation i et hus, eller være med ude på en byggeplads.

Når din erhvervspraktik er ovre, vil du ikke kun vide hvorfor der er så mange forskellige muligheder som elektriker, du vil også vide at elektrikerfaget kræver at man er god til fysik og matematik.

Vi ser meget gerne, at du kommer forbi til en snak på Maribovej 132, 4900 Nakskov, du kan evt. ringe og aftale en tid på 54 95 03 00

Om Aktiv EL

Aktiv EL er en moderne virksomhed i konstant udvikling, med hovedsæde i Nakskov – og afdeling i Nykøbing Falster.

Aktiv EL har dagligt 50 servicevogne kørende på Lolland/Falster og Sjælland.

Aktiv EL lægger vægt på en række nøgleord, som sætter kunden i centrum:

·       Leveringssikkerhed

·       Optimal kvalitet

·       Fleksibilitet

·       Højt fagligt niveau

·       Konkurrencedygtighed

·       Højt serviceniveau

·       Medarbejder backup

Derved skaber vi sikkerhed for, at kunden får den optimale løsning, hver gang.

Aktiv EL A/S er en innovativ virksomhed, der oprindeligt blev etableret som en  el-installationsvirksomhed, men som har udviklet sig til at være en virksomhed der dækker alle tekniske installationer.

Vores medarbejdere servicerer dagligt industri, private, virksomheder og offentlige institutioner på hele Lolland-Falster og Sjælland. Gennem tiden er der kommet flere afdelinger til, så Aktiv EL i dag dækker alle tekniske installationer hos vores kunder.