Opslag

Bemærk der tilbydes erhvervspraktik i uge 41, 43 og 45. Der tages 1 erhvervspraktikant pr. uge.
I Lalandia er det vigtigt, at vores IT fungerer optimalt. Vores IT afdeling dækker over et bredt område, da vi leverer internet til alle vores mange gæster både i feriehusene og i centeret. Derudover har vi mange medarbejdere i butikker, restauranter og aktiviteter, der er afhængige af at vores IT fungerer optimalt.
Du vil i din erhvervspraktik opleve en meget varierende hverdag, hvor -support og IT drift er i højsædet. Når din erhvervspraktik er ovre, har du fået et meget større indblik i, hvad det vil sige at arbejde som IT-Supporter.

Om Lalandia

Første spadestik til Lalandia blev taget i 1986. Siden dengang har meget ændret sig, og i dag er vi stolte over, at Lalandia i dag giver vores gæster oplevelser i verdensklasse, med aktiviteter der rummer meget mere end et badeland. Lalandia ønsker at give vores gæster den bedste ferie, og derfor er det også vigtigt for os, at alle medarbejdere hver især selv tager ansvar for, at vores gæster oplever den bedste gæstfrihed i verden. Vi ønsker af vores medarbejdere er VÆRTENS bedste VÆRTER. Den bedste VÆRT skal have de bedste kollegaer, og en kollega hos os er en loyal holdspiller der med positivitet og godt humør tager ansvar. Derfor laver vi også mange sociale arrangementer for at styrke fællesskabet, så vores VÆRTER også kan være de gladeste medarbejdere.