Opslag

Kom i erhvervspraktik hos L.F. VVS teknik og kom helt tæt på VVS faget

L.F. VVS teknik er en mindre VVS virksomhed. Det afholder os dog ikke fra, at løse mange forskellige opgaver. Du vil derfor opleve at være med til at løse almindelige VVS opgaver for private den ene dag, og den næste arbejde på større løsninger hos en lokal virksomhed. Derudover løser vi mange opgaver i forbindelse med konvertering til nye energiløsninger, derfor vil du også opleve hvilke opgaver dette indebærer.

Når din erhvervspraktik er ovre, vil du have et bedre kendskab til hvad en VVS’er laver til dagligt. Du vil også have fået et indblik hvorfor vi har valgt VVS branchen.

Om L.F VVS teknik

L.F. VVS Teknik ApS er en VVS-virksomhed med mange års erfaring i faget. Vi er en lille virksomhed, der gennem årene har løst et væld af både store og små opgaver i private hjem og på arbejdspladser. Som lille virksomhed, er det kundernes tilfredshed, vi lever af. Og den lever vi godt af. Vores kunder kommer således igen og igen, når nye opgaver skal løses med et tilfredsstillende resultat. Vi lægger vægt på, at alt vores arbejde er godt og solidt håndværk. Derfor bruger vi udelukkende anerkendte og gennemtestede produkter, og den håndværksmæssige kvalitet står vi inde for med vores faglige stolthed.