Opslag

Kom i erhvervspraktik som VVS-installatør og oplev et arbejde der sikrer varme og at få grøn energi ud i de danske hjem.

Du vil i din erhvervspraktik opleve hverdagen som VVS-installatør. Du vil opleve at vi den ene dag benytter vores godkendelse som VE installatør til at opsætte fremtidens energi, til at vi den næste dag hjælper med at mindske en vandskade ved at reparere et defekt vandrør.

Du vil også opleve at man som VVS-Installatør er nødt til at gennemtænke hver enkel løsning, hvis den skal løses korrekt, og tilfredsstillende.

Når din erhvervspraktik er ovre, vil du vide meget mere om VVS faget, og hvordan det hver dag er med til at udfordre os. Både for at vi kan levere den bedste løsning, men også for at være opdateret på et fag i konstant udvikling.

Hvis du finder VVS faget interessant, er en erhvervspraktik hos Sonny VVS første skridt på vejen til en elevplads og en spændende karrierer!

Om Sonny VVS

”Sonny VVS” tilbyder VVS-løsninger til både boligejere, virksomheder og offentlige bygherrer. Vi indleder gerne en god dialog med vores kunder, så vi sikrer os en god forståelse af behov og ønsker. Sonny VVS udfører al form for service og installationer til private, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner. Vi udbedrer dine vandrør, etablerer din gulvvarme eller indstiller dine radiatorer. Er vandhanen begyndt at dryppe eller er der utætheder ved vandhanen, løser vi også det for dig. Skal du have nye vandrør eller lavet energioptimering, så vejleder og rådgiver vi både virksomheder og private om udnyttelse af sol og jordvarme. Skal du have vedligeholdt din pool eller etableret en ny, har vi også dygtige medarbejdere til den del. Er tagrender eller nedløbsrør utætte udfører vi desuden blikkenslagerarbejde, hvilket også indbefatter inddækning af tage eller facader. Hos Sonny VVS vil du altid møde en VVSer, der har styr på løsningen af din opgave. Med mange års erfaring og et arbejdsmiljø, hvor medarbejderne sparer med hinanden og udveksler erfaringer, er du sikret kvalitetshåndværk for din VVS-installation.Vores kunder sætter pris på at en håndværker, som kommer til tiden og det forsøger vi altid at leve op til. Vi ser kvalitetshåndværk som en selvfølge for vores arbejde og rydder altid op efter os, når vi er færdige.