Opslag

Som tjener erhvervspraktikant kan du være med til, at give vores gæster den bedst mulige oplevelse når de besøger vores restaurant.

Din vigtigste opgaver bliver, at få vores gæster til at føle sig velkommen. Du vil lære hvordan man tager imod gæsterne, og opleve hvordan vi guider vores gæster gennem menuen og vinkortet.

Vores hyggelige restaurant med udsigt over parken har et spændende menukort – med mange varierede retter. Vi benytter udsøgte og friske råvarer af høj kvalitet, der passer til årstiden.

Om Skovriddergaarden

Den 24. august 1836 stiftede en kreds af byens borgere den Borgerlige Forening, hjemmehørende i Svinglen, Nakskov, med formål at understøtte værdigt trængende borgere. Skovridergaarden har gennem årtier været kendt for sit gode køkken. Vi har specialiseret os i selskaber, men stedet råder ligeledes over en spændende a la carte restaurant. Hotellet er beliggende i et skønt parkområde med skov, sø og en masse hyggelige stier og afholder alt fra selskaber, receptioner, brunch, kurser, weekendophold, mad ud af huset m.m. Skovridergaarden er i dag ejet af Alex Pedersen, Jonas Petersen og Michael Kristensen, der har en stor og bred erfaring indenfor restaurationsbranchen. Skovridergarden har i dag en medarbejderstab på 35 ansatte.