Opslag

Oplev hvad det vil sige at arbejde som struktør, og anlægsarbejde, som erhvervspraktikant hos MSE?

Du vil i din erhvervspraktik prøve kræft med anlægsarbejdet. Du vil opleve at en struktørs opgaver spænder fra kloakarbejde, fjernvarme byggemodning, regnvandsbassiner og dræning af marker.

Vi garanterer dig, at du kommer til at bruge din krop og du vil få massere af frisk luft, derfor skal du også være parat til at være ude i alt slags vejr.

En erhvervspraktik hos MSE er første skridt til en elevplads hos MSE.

Om MSE Entreprise A/S

MSE blev stiftet i 1934 af Mikael Sørensen og er stadig i familiens eje. Siden 1998 har Jan Sørensen stået i spidsen for virksomheden. Adressen er fortsat Alstrup Strandvej 2b i Nørre Alslev, den samme som i 1934. I MSE lægger vi vægt på at udføre vores arbejder professionelt og til stor tilfredshed for vores kunder. Vores stab af dygtige medarbejdere søger gennem dialog, faglig dygtighed samt engagement at udføre vores aftaler til alles tilfredshed. MSE har et stort engagement i de lokale idræts- og erhvervsforeninger, som vi støtter både aktivt og økonomisk. I Entrepriseafdelingen løses alle opgaver i entrepriser, inden for MSE’s fagområder. Med rødder tilbage til 1934 kunne virksomheden nemt være støvet og bureaukratisk. Intet kunne være mere forkert. Der lægges stor vægt på, at bevare en flad, dynamisk organisation, ligesom der åbnes døre til nye fagområder, når mulighederne byder sig