Opslag

Kunne du tænke dig at være med til, at lave med til børnehaver og kantiner, og sikre god hygiejne?

Bemærk mødetiden er kl. 06:00

Du vil i din erhvervspraktik blive introduceret til, og deltage i vores madproduktion som vi laver til kommunens personalekantiner og børnehaver. Udover at producere maden vil du også være med til, at levere maden ude hos vores brugere, og serverer maden.

Du vil også arbejde med vores serviceopgaver, som består af mødeservicering, opvask, afrydning og rengøringsopgaver på kommunens områder såsom, skoler, børnehaver, Rådhuse og Biblioteker. Du vil blive introduceret til brugen af forskellige redskaber, rengøringsmidler og gulvmaskiner.

Når din praktik er ovre vil du have fået et indblik i fagene som service- og ernæringsassistent, og hvad du vil vide mere om madlavnings- og servicefagene.

Om Lolland Kommune

Hver dag leverer vores 3.500 medarbejdere professionel offentlig service til godt 42.000 borgere. Samtidig forbereder vi os på en fremtid, hvor vi skal finde bedre og billigere måder at løse velfærdsopgaver med fokus på ny teknologi, innovation, forebyggelse og digitalisering. Vores medarbejdere er en vigtig drivkraft i udviklingen, og de udgør rygraden på en arbejdsplads præget af dialog, åbenhed og nytænkning. Vi lægger vægt på kompetenceudvikling, nye arbejdsformer og karrieremuligheder for alle ansatte. Vi mener, at vores medarbejderes kompetencer og arbejdsglæde er helt afgørende for, at vi kan skabe de løsninger, der gør Lolland til et godt sted at bo, arbejde og drive virksomhed – nu og i fremtiden.