Opslag

Vil du give omsorg og pleje på et plejehjem i Nakskov?

I løbet af din erhvervspraktik vil du blive præsenteret for hvilket opgaver, en social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent arbejder med.

Møllecentret 1. sal er et lille plejecenter med 19 beboere.
Vi er placeret på 1. sal og forsøger derfor meget at gå små ture nede i haven omkring Møllesøen så også vores beboere kommer ud i den friske luft. Vi synger, spiller spil og læser med borgerne i mindre grupper i løbet af dagen. Ind i mellem har vi koncerter mm. i huset, hvilket borgere og medarbejdere nyder godt af.
Du vil blive en del af vores dagligdag hvorfor du vil være med omkring den personlige pleje, måltider – og klargøring hertil, rengøring og ovenstående aktiviteter.

Når din erhvervspraktik er ovre vil du have fået en indsigt i det dagligdagen som social- og sundshjælper og social- og sundhedsassistent.

Om Lolland Kommune

Hver dag leverer vores 3.500 medarbejdere professionel offentlig service til godt 42.000 borgere. Samtidig forbereder vi os på en fremtid, hvor vi skal finde bedre og billigere måder at løse velfærdsopgaver med fokus på ny teknologi, innovation, forebyggelse og digitalisering. Vores medarbejdere er en vigtig drivkraft i udviklingen, og de udgør rygraden på en arbejdsplads præget af dialog, åbenhed og nytænkning. Vi lægger vægt på kompetenceudvikling, nye arbejdsformer og karrieremuligheder for alle ansatte. Vi mener, at vores medarbejderes kompetencer og arbejdsglæde er helt afgørende for, at vi kan skabe de løsninger, der gør Lolland til et godt sted at bo, arbejde og drive virksomhed – nu og i fremtiden.