Opslag

Vil du prøve at arbejde med store, og avancerede maskiner?

I din erhvervspraktik som landbrugsmaskinmekaniker vil du opleve et arbejde, hvor der sjældent er to dage der er ens. Udover vi reparerer motorer og gearkasser, svejser vi og arbejder med automatik, hydralik, computer- og GPS styring. Vi lover dig, at du i din erhvervspraktik bliver beskidt, og får massere af olie på fingrene.

Vores lanbrugsmaskinmekanikere er ofte i dialog med vores kunder, derfor vil du opleve, at god kundekontakt er med til, at hjælpe i vores fejlfinding.

Du vil i løbet af din erhvervspraktik prøve, at komme med en af vores ca. 30 servicevogne. Her vil du se hvordan at vi fejlsøger og reparere maskinerne i marken.

Landbrugsmaskinmekanikerfaget er et spændende og meget varierende fag, der åbner mange døre. En erhvervspraktikplads som landbrugsmaskinmekaniker hos Karl Mertz A/S er første skridt på vejen for at få en elevplads som landbrugsmaskinemekaniker.

Bemærk vi tager ikke erhvervspraktikanter i august og september.

Om Karl Mertz A/S

Karl Mertz – vores formål og værdisæt

Formål…
I samarbejde med vores kunder, vil vi sikre arbejdsglæde, hurtig respons og optimal økonomisk effektivitet.

Værdier…
Vi sætter en ære i at være opdateret på den teknologiske udvikling, vi brænder for at formidle vores knowhow, vi er innovative og vi holder aldrig op med at lære.

Passionerede & ansvarlige
Vi er fokuserede på, at vores kunder får en succesoplevelse hos os, dette gennem engagerede medarbejdere og vores brede viden inden for maskiner og tekniske løsninger.

Vi udviser respekt og omtanke for de opgaver, vi påtager os. Samtidig har vi fokus på vores sociale ansvar over for samfundet og miljøet.

Karl Mertz drives i dag af adm. direktør Anders Hansen i samarbejde med 3. generation af efterkommere af Karl Mertz, der består af bestyrelsesformand Morten Mertz - søn af Knud Mertz samt Jesper Mertz - søn af Ernst Mertz.

Vi dækker hele Østdanmark ud fra vores 5 afdelinger med afdelinger i Nakskov, Sakskøbing, Horreby på Falster og Rønnede på Sydsjælland samt Sorø.