Opslag

Bemærk der tilbydes erhvervspraktik i uge 41, 43 og 45. Der tages 1 erhvervspraktikant pr. uge.
Oplev de mange forskellige administrative kontoropgaver som vores dygtige administrative medarbejdere udfører i Lalandia, Rødby.
Du vil i din erhvervspraktik komme til at opleve dage i regnskabsafdelingen og dage i servicecentret (vores svar på en reception). Når din erhvervspraktik er ovre, ved du meget mere om, hvad man arbejder med i en regnskabs afdeling, og hvordan vores servicecenter er med til at sikre vores gæster det bedst mulige ophold.

Om Lalandia

Første spadestik til Lalandia blev taget i 1986. Siden dengang har meget ændret sig, og i dag er vi stolte over, at Lalandia i dag giver vores gæster oplevelser i verdensklasse, med aktiviteter der rummer meget mere end et badeland. Lalandia ønsker at give vores gæster den bedste ferie, og derfor er det også vigtigt for os, at alle medarbejdere hver især selv tager ansvar for, at vores gæster oplever den bedste gæstfrihed i verden. Vi ønsker af vores medarbejdere er VÆRTENS bedste VÆRTER. Den bedste VÆRT skal have de bedste kollegaer, og en kollega hos os er en loyal holdspiller der med positivitet og godt humør tager ansvar. Derfor laver vi også mange sociale arrangementer for at styrke fællesskabet, så vores VÆRTER også kan være de gladeste medarbejdere.