Opslag

Du vil som erhvervspraktikkant i funktionen som tjener være vores restauranters ansigt. Dermed vil du være med til at give vores gæster en god, nærværende oplevelse fra det tidspunkt, hvor de træder ind i restauranten og skal have anvist et bord, indtil de er færdige med at spise og slutter deres besøg med betaling.
I din erhvervspraktik vil du opleve, hvordan du klargør en restaurant med borddækning, tager imod bestillinger samt serverer mad og drikkevarer. Du vil også opdage, at tjeneren skal gøre sit ypperste for, at et restaurantbesøg skal være en nærværende spiseoplevelse, som bidrager positivt til gæstens helhedstilfredshed med opholdet i Lalandia.
Du vil i din erhvervspraktik lære at udvise ro i travle perioder, samtidig med at du er smilende og hjælpsom.

Om Lalandia

Første spadestik til Lalandia blev taget i 1986. Siden dengang har meget ændret sig, og i dag er vi stolte over, at Lalandia i dag giver vores gæster oplevelser i verdensklasse, med aktiviteter der rummer meget mere end et badeland. Lalandia ønsker at give vores gæster den bedste ferie, og derfor er det også vigtigt for os, at alle medarbejdere hver især selv tager ansvar for, at vores gæster oplever den bedste gæstfrihed i verden. Vi ønsker af vores medarbejdere er VÆRTENS bedste VÆRTER. Den bedste VÆRT skal have de bedste kollegaer, og en kollega hos os er en loyal holdspiller der med positivitet og godt humør tager ansvar. Derfor laver vi også mange sociale arrangementer for at styrke fællesskabet, så vores VÆRTER også kan være de gladeste medarbejdere.