Opslag

Kom i erhvervspraktik som Cafémedarbejder og oplev en tempofyldt hverdag

Som erhvervspraktikant i en af vores Caféer vil du være med til at sælge is og drikkevarer samt producere vores kaffespecialiteter, kage, brunch og forskellige fastfood produkter. Du vil også være med til at sikre at serveringsområder hele tiden fremstår ryddelige og indbydende, ligesom du vil få indblik i vores egenkontrolprogram for fødevarer.
Du kommer til at opleve en uge med højt humør og gode kollegaer. Du vil i din erhvervspraktik lære at tage imod bestillinger med et smil, og være medvirkende til at vores gæster får endnu en god oplevelse med Lalandia.

Om Lalandia

Første spadestik til Lalandia blev taget i 1986. Siden dengang har meget ændret sig, og i dag er vi stolte over, at Lalandia i dag giver vores gæster oplevelser i verdensklasse, med aktiviteter der rummer meget mere end et badeland. Lalandia ønsker at give vores gæster den bedste ferie, og derfor er det også vigtigt for os, at alle medarbejdere hver især selv tager ansvar for, at vores gæster oplever den bedste gæstfrihed i verden. Vi ønsker af vores medarbejdere er VÆRTENS bedste VÆRTER. Den bedste VÆRT skal have de bedste kollegaer, og en kollega hos os er en loyal holdspiller der med positivitet og godt humør tager ansvar. Derfor laver vi også mange sociale arrangementer for at styrke fællesskabet, så vores VÆRTER også kan være de gladeste medarbejdere.