Opslag

Vil du i praktik som tømrer i et ungt håndværkerteam, som er kendt for solidt håndværk, og som udfører alle former for byggeri?

Du vil i løbet af din erhvervspraktik følge en af vores dygtige tømrer, hvor du vil være med til løse mange af de forskellige opgaver vi løser. Du kan den ene dag være med til at bygge et sommerhus, og den næste være med til at lægge et nyt gulv. Uanset hvad, vil du opleve høj en faglighed der løser opgaven til perfektion.

Når din erhvervspraktik er ovre, vil du have oplevet og lært at tømrerfaget er et spændende fag, hvor man ikke kun skal bruge sin krop, men at man også skal gøre brug af sin viden og erfaring.

Hvis du gerne vil i erhvervspraktik, skal du henvende dig på vores hovednummer 54 75 92 65 og aftale en dag hvor du kan komme forbi til en snak. 

Om Henrik Lund Lauridsen A/S

Byggefirmaet Henrik Lund Lauridsen A/S i Maribo er et ungt og kernesundt firma med over 30 års erfaring indenfor fagene tømrer/snedker, murer, maler og entreprenørarbejde og er altid opdateret med den nyeste udvikling indenfor byggeriet og kender de krav, der stilles til moderne byggeri, hvor både kvalitet og individuelle løsninger er i højsæde. Derfor klarer vi alle opgaver lige fra udskiftning af et vindue til totalentrepriser.

Ved hovedentreprise har vi et nært samarbejde med udvalgte håndværks firmaer inden for faggrupperne, som vi ikke selv kan tilbyde f.eks. el-installatører, VVS arbejde, blikkenslagere m.v.