Opslag

Kunne du tænke dig at komme prøve kæfter med murerfaget? Hvis ja, så er en erhvervspraktik som murer hos Henrik Lund Laurdisen, helt sikkert det rette for dig. 

Du kommer til at arbejde sammen vores dygtige murere og du kommer til at lære murerfaget at kende, helt tæt på. Vores murer udføre alle former for murerarbejde, og du kan derfor opleve en bred vifte af de mange opgaver, som en murer udfører. Det kan være alt fra flise- og klinkearbejde, renovation af facader til al murerarbejde i forbindelse med nybygning, tilbygning eller ombygning.

Når din erhvervspraktik er ovre, vil du have fået et større kendskab til murerfaget, og du vil have lært nogle helt grundlæggende ting i murerfaget.

Hvis du gerne vil i erhvervspraktik, skal du henvende dig på vores hovednummer 54 75 92 65 og aftale en dag hvor du kan komme forbi til en snak. 

Om Henrik Lund Lauridsen A/S

Byggefirmaet Henrik Lund Lauridsen A/S i Maribo er et ungt og kernesundt firma med over 30 års erfaring indenfor fagene tømrer/snedker, murer, maler og entreprenørarbejde og er altid opdateret med den nyeste udvikling indenfor byggeriet og kender de krav, der stilles til moderne byggeri, hvor både kvalitet og individuelle løsninger er i højsæde. Derfor klarer vi alle opgaver lige fra udskiftning af et vindue til totalentrepriser.

Ved hovedentreprise har vi et nært samarbejde med udvalgte håndværks firmaer inden for faggrupperne, som vi ikke selv kan tilbyde f.eks. el-installatører, VVS arbejde, blikkenslagere m.v.