Opslag

Vil du prøve kræfter med et fag hvor finish og detaljer er i højsædet?

Du kommer til at opleve hvordan vores dygtige bygningsmalere arbejder med høj grad af detalje og præcision. Du vil følge en eller flere af vores dygtige malere og være en del af det daglige arbejde. Du kan i løbet af din erhvervspraktik være med til at lave de fleste former for malerarbejde, såsom tapetsering, spartling, male lofter, vægge eller træværk eller sågar prøve kræfter med det helt nye produkt silkecement.

Når din erhvervspraktik er ovre, vil du have fået et godt kendskab til malerfaget. Du vil også have lært hvorfor at malerfaget kræver stor præcision.

Hvis du gerne vil i erhvervspraktik, skal du henvende dig på vores hovednummer 54 75 92 65 og aftale en dag hvor du kan komme forbi til en snak. 

Om Henrik Lund Lauridsen A/S

Byggefirmaet Henrik Lund Lauridsen A/S i Maribo er et ungt og kernesundt firma med over 30 års erfaring indenfor fagene tømrer/snedker, murer, maler og entreprenørarbejde og er altid opdateret med den nyeste udvikling indenfor byggeriet og kender de krav, der stilles til moderne byggeri, hvor både kvalitet og individuelle løsninger er i højsæde. Derfor klarer vi alle opgaver lige fra udskiftning af et vindue til totalentrepriser.

Ved hovedentreprise har vi et nært samarbejde med udvalgte håndværks firmaer inden for faggrupperne, som vi ikke selv kan tilbyde f.eks. el-installatører, VVS arbejde, blikkenslagere m.v.