Opslag

Vil du genre prøve en erhvervspraktik med højt tempo og hvor vi garanterer dig, at du får brugt din krop?

Du vil i din erhvervspraktik følge vores dygtige struktører. Vi udfører meget forskelligt anlægsarbejde, som kræver at arbejdet udføres korrekt, for at de næste håndværkere kan løse deres opgave. Du kan i løbet af ugen komme til at være med til, at byggemodne, grave ud til støbning, lægge dræn eller etablere gulve og vægge. Du kommer til at få massere af friskluft, og du kommer til at arbejde i et ungt sjak med højt humor.

Når din erhvervspraktik er ovre, vil du have lært at man som anlægsstruktør virkelig er med til at gøre en forskel, og at uddannelsen til anlægsstruktør åbner mange døre, hvis man ønsker det.

Hvis du gerne vil i erhvervspraktik, skal du henvende dig på vores hovednummer 54 75 92 65 og aftale en dag hvor du kan komme forbi til en snak. 

Om Henrik Lund Lauridsen A/S

Byggefirmaet Henrik Lund Lauridsen A/S i Maribo er et ungt og kernesundt firma med over 30 års erfaring indenfor fagene tømrer/snedker, murer, maler og entreprenørarbejde og er altid opdateret med den nyeste udvikling indenfor byggeriet og kender de krav, der stilles til moderne byggeri, hvor både kvalitet og individuelle løsninger er i højsæde. Derfor klarer vi alle opgaver lige fra udskiftning af et vindue til totalentrepriser.

Ved hovedentreprise har vi et nært samarbejde med udvalgte håndværks firmaer inden for faggrupperne, som vi ikke selv kan tilbyde f.eks. el-installatører, VVS arbejde, blikkenslagere m.v.