Opslag

Vil du opleve hvordan vores produkter tegnes og udvikles? Samt få et indblik i det faglige i produktionen?

Du vil i din erhvervspraktik opleve store dele af vores produktion, og du vil møde nogle af de problemstillinger, som en maskiningeniør møder i sin hvervdag.
Du kan i løbet af din erhvervspraktik, opleve nogle af nedenstående opgaver.

• Fremstilling af plastemner og se, hvordan værktøjet fungerer
• Se hvordan tanke bores og klargøres
• Hvordan vi arbejder med 3D tegning, hvor der tegnes og             konstrueres  emner, som efterfølgende overføres til laserskæring
• Hvordan stål forarbejdes og bukkes
• Se hvordan vi overfladebehandler ståldele
• Hvordan værktøj designes og bygges b.la. ved robotsvejsning
• Opleve hvordan produktionen styres, fra en ordre kommer ind, til en færdig maskine forlader fabrikken
• Hvordan vi sluttester vores maskiner, inden de sendes ud til kunder

Når din erhvervspraktik er ovre, vil du ikke kun vide, hvordan det er at arbejde i en produktionsvirksomhed som HARDI INTERNATIONAL A/S. Du vil også vide, at det er vigtigt, at man som ingeniør har et fagligt kendskab til de emner og materialer, der arbejdes med.

Vi sørger for, at du får udleveret sikkerhedssko, som er påkrævet alle steder i vores produktion. Hvor yderligere værnemidler er påkrævet, vil du også få det udleveret. – Tag tøj på der gerne må blive beskidt.

Arbejdstiderne er mandag til torsdag kl. 6.00 – 14.30 og kl. 6.00 – 11.00 om fredagen. Andet kan evt. aftales.

Praktik vil være i én afdeling i én uge og kan finde sted i august – oktober.

Om Hardi International A/S

HARDI INTERNATIONAL A/S (HARDI) er i dag verdens førende specialist og producent af maskiner til plantepleje. Vi ønsker at hjælpe med at brødføde verden ved at forsøge at forbedre effektiviteten, kvaliteten og bæredygtigheden i det moderne landbrug. Lige fra begyndelsen har HARDI forpligtet sig til de stadigt stigende krav til effektiv og præcis plantebeskyttelse. For at opnå denne position er fortsat udvikling afgørende.
HARDI er en international virksomhed med salg, produktion og produktudvikling i Frankrig, Australien, USA og Danmark. Desuden har HARDI egne salgs- og distributionsselskaber i flere lande samt et tæt samarbejde med importører i mere end 100 lande. Produktprogrammet rækker bredt med sprøjter fra 1½ l til over 10.000 l i beholderstørrelse og bombredder op til 42 m. HARDI beskæftiger cirka 800 medarbejdere på verdensplan, hvoraf cirka 350 arbejder på fabrikken i Nørre Alslev.
HARDI blev grundlagt i 1957 af Hartvig Jensen på baggrund af en idé og en drøm. Idéen var membranpumpen, den første af sin slags i verden, og drømmen var ønsket om ”hver landmand sin sprøjte”.