Opslag

Kunne du tænke dig at arbejde med metal, hvor der kræves stor præcision?

Som industritekniker vil du opleve, hvordan en industritekniker arbejder med metal. Du vil i din erhvervspraktik opleve, hvordan skæreprogrammerne oprettes, hvordan en rørlaser og pladelaser fungerer, samt hvordan vi arbejder med en kantbukker.

Når din erhvervspraktik er ovre, vil du vide, hvorfor vores metalarbejde er med til, at vi kan levere et godt produkt, der er stærkt og i en kvalitet, man kun forventer af de bedste produkter i verden.

Vi sørger for, at du får udleveret sikkerhedssko, som er påkrævet alle steder i vores produktion. Hvor yderligere værnemidler er påkrævet, vil du også få det udleveret. – Tag tøj på der gerne må blive beskidt.

Arbejdstiderne er mandag til torsdag kl. 6.00 – 14.30 og kl. 6.00 – 11.00 om fredagen. Andet kan evt. aftales.

Praktik vil være i én afdeling i én uge og kan finde sted i august – oktober.

Om Hardi International A/S

HARDI INTERNATIONAL A/S (HARDI) er i dag verdens førende specialist og producent af maskiner til plantepleje. Vi ønsker at hjælpe med at brødføde verden ved at forsøge at forbedre effektiviteten, kvaliteten og bæredygtigheden i det moderne landbrug. Lige fra begyndelsen har HARDI forpligtet sig til de stadigt stigende krav til effektiv og præcis plantebeskyttelse. For at opnå denne position er fortsat udvikling afgørende.
HARDI er en international virksomhed med salg, produktion og produktudvikling i Frankrig, Australien, USA og Danmark. Desuden har HARDI egne salgs- og distributionsselskaber i flere lande samt et tæt samarbejde med importører i mere end 100 lande. Produktprogrammet rækker bredt med sprøjter fra 1½ l til over 10.000 l i beholderstørrelse og bombredder op til 42 m. HARDI beskæftiger cirka 800 medarbejdere på verdensplan, hvoraf cirka 350 arbejder på fabrikken i Nørre Alslev.
HARDI blev grundlagt i 1957 af Hartvig Jensen på baggrund af en idé og en drøm. Idéen var membranpumpen, den første af sin slags i verden, og drømmen var ønsket om ”hver landmand sin sprøjte”.