Opslag

Der er mulighed for at komme i praktik i Jobcentrets afdeling Unge & Uddannelse, som arbejder med unge 18-29 årige, der er ledige og modtager uddannelseshjælp. Unge & Uddannelse hører til på 2 forskellige adresser i Nykøbing F.
Du vil i praktikken være tilknyttet én fast kontaktperson, men skal regne med, at komme med til møder og forskellige tilbud på begge adresser. Praktikken vil være en bred introduktion til indsatsen omkring de unge i Jobcenter Guldborgsund.

 

Om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune ligger lige i smørhullet mellem København, Berlin og Hamburg med kun fem kvarters kørsel til København. 61.000 borgere boltrer sig ved nogle af landets bedste strande, smukke skove og rå kyster. I disse år rykker stadigt flere teltpælene op og flytter til Guldborgsund, hvor vi i øvrigt også har babyboom. Som medarbejder i Guldborgsund træder du ind på en arbejdsplads med knapt 6.000 kolleger, hvor vi arbejder ud fra en fælles kerneopgave, som handler om at styrke borgerne i at mestre egen tilværelse, og hvor fællesskab er et vigtigt element. Vi vil gerne afspejle samfundet omkring os, så derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge til Guldborgsund