Opslag

For at komme i praktik hos os, skal du være vaccineret mod corona.

Der er mange, som gerne vil i praktik som sygeplejerske eller dyrlæge i Nykøbing Falster, derfor er det ikke alle som kan få plads. For at komme i betragtning, skal du udprinte og udfylde nedenstående ansøgning (klik på den blå PDF-tekst), og aflevere den på vores dyrehospital Guldborgsund Dyrehospital i Nykøbing F. Det er også vigtigt at du læser nedenstående Vejledning til erhvervspraktikanter.

Når vi har modtaget ansøgningen vil vi hurtigt muligt give dig besked  om der er plads til dig i den uge som du har søgt.

Klik her for ansøgningsskema

Mødetiden er kl. 8.00 (hvis du skal tage en bus som kommer på et andet tidspunkt så finder vi ud af en anden mødetid). – Medbring: madpakke + drikke og rene indesko. Der er ikke indlagt frokostpause på fast tidspunkt, så man spiser når man er sulten. Der kan være konsultationer med meget syge dyr eller dyr som skal aflives. I de situationer kan dyreejeren være påvirket af situationen, og det kan derfor være at du ikke må gå med ind. Derudover må du normalt deltage i alle konsultationer på vores dyrehospital.
– Du skal selv holde øje med hvornår der kommer patienter, og selv sørge for at gå med ind i klinikken. Når du kommer ind skal du altid sige (henvendt til dyreejeren): “Jeg er praktikant i denne uge, er det iorden at jeg ser på?” Således at dyreejeren er orienteret om hvorfor du er der, og for at ejeren samtidig har mulighed for at vælge fra hvis de ikke ønsker at have en praktikant tilstede når deres dyr bliver undersøgt og behandlet af en dyrlæge.
– Du skal være stille når du opholder dig i klinikken eller operationsrum. Det er ikke ok at stille spørgsmål imens ejeren får undersøgt sit dyr, da dyrlægens opmærksomhed skal rettes mod dyr og ejer. Det er dog fint at stille spørgsmål til dyrlægen/sygeplejersken når ejeren har forladt klinikken.
– Du får mulighed for at overvære operationer. Under operationerne og behandlingerne skal dyrlægen koncentrere sig, og kan måske ikke svare på spørgsmål. Din opgave er at observere og suge så mange indtryk til dig som muligt. Når du opholder dig i operationsstuen må du ikke røre ved noget uden at få besked på det. Nogle ting kan du måske synes ser væmmeligt ud. I de tilfælde kan du bare liste ud. Det er helt i orden, det er der ikke nogen der siger noget til.

Vi forventer at praktikugen skal indgå i din skoleundervisning. Du skal derfor skrive lidt om hvad du oplever hver dag for at vores kunder også kan følge med i hvad du oplever i løbet af praktikugen på vores dyrehospital. Du skal poste inde på vores facebookside hvad du har oplevet. Du starter din dagbog allerede om mandagen i praktikugen, således at vores  kunder fra dag ét kan være orienteret om, hvem de har mødt på vores dyrehospital.

Om Guldborgsund Dyrehospital

Guldborgsund Dyrehospital ApS består at to klinikker. Vores hovedafdeling i Nykøbing F, og vores satellit klinik i Nørre Alslev. På vores dyrehospital i Nykøbing F tilbyder vi alle former for avancerede undersøgelser og behandlinger. For mere info, klik her: Nykøbing F. afdeling På vores dyrehospital i Nørre Alslev klarer vi hverdagens små problemer og små indgreb. For mere info, klik her: Nørre Alslev afdeling Guldborgsund Dyrehospital arbejder udelukkende med mindre husdyr, specielt hunde, katte og gnavere. For at sikre den højeste standard af faciliteter og behandling sørger vi hele tiden for at forny os og indkøbe nyt udstyr. Dette giver dyreejeren, og dermed kæledyret, en meget høj sikkerhed for, at der bliver taget bedst muligt hånd om alle aspekter i behandlingen. Vi har 6 dyrlæger, 3 klinikassistenter, 3 elever og 1 “alt-mulig-dame” ansat For mere info, klik her: Personale Hvis du ønsker en bestemt dyrlæge, er du altid velkommen til at bede om dette når du bestiller tid til dit kæledyr. Dyrlægerne arbejde i begge vores afdelinger på skift.