Opslag

Vil du opleve forsikringsverdenen, hvor der er overskud til hinanden?

I din erhvervspraktik, vil du opleve forsikringsverdenen fra A-Z. Du vil møde vores kunder på vores lokale kontor, hvor vi rådgiver omkring deres forsikringer. Du vil prøve at komme med på kundebesøg sammen med vores assurandør, hvor du vil være med til at gennemgå kundens forsikringer, og afgive et tilbud. Du vil også prøve at komme med vores taksator ud og vurdere en skade eller besigtige.

Når din erhvervspraktik er ovre, vil du have fået et bedre indblik i forsikringsverdenen. Du vil lære hvorfor vi går op i god rådgivning, og om assurandørens opgaver og vejen dertil.

Vi vil rigtig gerne give dig en god og spændende erhvervspraktik, derfor vil det være en fordel at søge i god tid, så vi har mulighed for at planlægge praktikken. 

Om GF Forsikring

I 1967 var der mange, som trak på smilebåndet ved tanken om et forsikringsselskab med overskudsdeling og medlemsindflydelse. Men de fremsynede ildsjæle – bag det vi i dag kender som GF Forsikring – arbejdede målrettet videre for at realisere deres vision: Et forsikringsselskab med minimale priser, hvor overskuddet deles. Her skulle medlemmerne organiseres i forsikringsklubber og have direkte indflydelse, og her skulle der ikke bruges penge på andet end dækning af skader og den mest nødvendige administration. Det har siden vist sig, at tanken var rigtig. For i dag er vi et af de selskaber, som har flest bilforsikringer i Danmark. Siden har vi udviklet nye produkter og forsikringstyper, så vi i dag kan tilbyde konkurrencedygtige priser og betingelser på alle husstandens forsikringer.