Opslag

Kunne du tænke dig et spændende liv i bilbranchen … en af verdens mest innovative brancher. Som erhvervspraktikant oplever du, hvad et professionelt arbejdsliv indebærer. Så søg en erhvervspraktikplads i Frimann Biler … det er en god start, uanset hvad du vil med dit liv.

Som personvognsmekaniker erhvervspraktikant vil du møde, og lære af nogle af de bedste mekanikere i branchen. Du vil opleve at vi ikke “bare” reparerer kundernes biler, men hvad bilpleje i verdensklasse betyder. Og vi garanterer dig, at du får olie på fingrene.

Vores medarbejdere er nogle af de allerbedste. Er du også én af de bedste. Og har du lyst til at få en supergod erhvervspraktik i et af vores dynamiske teams i Nykøbing eller Maribo … så bare kom an.

Vi tror ikke, du kan det hele på forhånd … det er jo det, du skal lære hos os.
Men vi forventer, du har lyst til at lære. Vi forventer, du har ild i røveren og kan finde ud af at komme derudaf. Og vi forventer, du er en god kammerat, der hjælper dine kolleger, når der er brug for det.

Har du mod på mere efter din erhvervspraktik? Tag en elev uddannelse hos Frimann Biler, så har du en platform, der kan bringe dig mange steder hen i livet. Tag en elev uddannelse hos os og mærk, hvordan det er at være verdens bedste medarbejder.

Om Frimann Biler

Mere end 30  år med salg & service på hele Lolland-Falster Frimann Biler er din Toyota, Hyundai, Opel og Citroen forhandler på Lolland Falster med bilhuse i Maribo og Nykøbing Falster. Vi er 65 medarbejdere som konstant uddanner og forbedrer os, således vi kan yde den bedste service for vores kunder. Frimann’s 5 værdier Smilet Hos Frimann har vi en positiv tilgang til opgaverne, og vi møder altid kunder og kolleger med et smil. Smilet er med til at skabe en positiv hverdag, der afspejler sig i både kunderelationer og arbejdsmiljø. Respekt Både som kunde og som medarbejder ønsker vi at blive mødt med engagement. Det skaber vi ved at udvise respekt for vores medarbejderes personligheder og kompetencer og hylde forskelligheden. Vi fokuserer på deres stærke sider, og vi giver dem mulighed for at tage ansvar og for at udvikle sig menneskeligt og fagligt. Gennemsigtighed Åbenhed og ærlighed er nøgleord hos Frimann både internt og eksternt. Derved skaber vi en gennemsigtighed, der øger harmonien i vores arbejdsmiljø og hjælper vores kunder med at træffe de beslutninger, der er rigtigst for dem. Fleksibilitet Fleksibilitet handler om at være opmærksom på kundernes forskellige behov og handle derefter. Når vi er opmærksomme og fleksible, bevarer vi nærheden til kunderne og skaber langvarige og holdbare relationer. Vi ser forandringer som positive udfordringer – ikke som trusler. Oplevelser Et besøg hos Frimann skal altid være en unik og positiv oplevelse. Vi skal holde fast i vores evne til at udfordre os selv og levere en smule mere, end kunden forventer. Det er sådan, vi adskiller os fra de andre.