Opslag

Vil du være med til at producere lokal kvalitetsfødevare og sætte Lolland på Danmarkskortet?

I din erhvervspraktik bliver du en iværksættervirksomhed, hvor alle hjælper alle. Derfor vil du hurtig opleve hvad det vil sige at være en del af en arbejdsplads med højt tempo og godt humør.

I din erhvervspraktik vil du være med til at producerer mellem 5.000 og 10.000 produktioner, som fx babymos, smoothie, sodavand, marmelade eller mange af vores andre produkter.

Når din erhvervspraktik er ovre vil du vide meget mere om hvad det kræver at arbejde i en virksomhed i vækst og hvordan man producerer kvalitetsprodukter.

Om Fra Fejø

Thomas Hermansen og Ditte L. Mortensen bor med deres børn på den lille ø Fejø, der ligger i Smålandshavet lidt nord for Lolland. Da den ældste kom til verden, begyndte parret at lave mos af øens frugt til deres baby, som man altid har gjort på de kanter. Men som så mange andre, kunne Thomas og Ditte ikke nå at lave alle måltider fra bunden selv og måtte derfor ud for at lede efter frugtmos i supermarkederne. Der var bare ikke noget at finde, som helt kunne leve op til den mos, de selv lavede: nemlig mos af den bedste danske økofrugt uden sukker eller andre tilsætningsstoffer. Derfor satte Thomas sig for at skabe mosen selv af de gode æbler, pærer og blommer fra Fejø og stiftede ’Fra Fejø’ sammen med Ditte i 2017. Og i dag har familier i hele landet fået et lækkert, sundt og miljøvenligt dansk alternativ til den konventionelle babymos, der normalt er at finde på hylderne, der hvor de fleste køber ind. Sidenhen er der kommet flere produkter til. Og selvom du i dag også kan finde lidt gode økologisk gulerødder fra for eksempel Lammefjorden og andre fine råvarer i nogle af glassene, så er det stadig den lækre frugt fra Fejø, der er omdrejningspunktet for virksomheden og produkterne