Opslag

Kom i erhvervspraktik som slagter og bliv en del af Vores Slagerteam. 

Vores Egen Slagter er en god dansk slagter med rigtige slagtermestre og -svende bag disken. Det er os, der udvælger alt kød og garanterer for friskheden.

Vi går op i dansk & økologisk kød, godt håndværk og inspiration. Vi udskærer selv de gode bøffer og imødekommer gerne dine ønsker til en særlig udskæring. Og så er det os, der hver dag laver friskhakket dansk MesterHakket.

Vi har økologisk kød, det garanteret møre kød, storkøb og det særligt udvalgte fra små danske og udenlandske producenter. Du er altid velkommen til at spørge og trække på vores håndværksviden – uanset om det handler om tilberedningstips, navnet på udskæringerne eller noget særligt, du er ude efter.

Om føtex

Oplevelsen er en del af kvaliteten I føtex betyder oplevelsen alt. At kunne træde ind i en butik, fyldt med friske varer, hver dag. At kunne spørge en rigtig slagter til råds, når der skal handles fersk kød. Duften af nybagt brød fra bageren og en frugt- og grøntafdeling der både er frisk og farverig og inspirerende. At kunne handle færdigt, altså helt færdigt, så der både er styr på aftensmaden, en god bog, og gummistøvler til børnene. Og, når alt det er sagt, samtidig få meget for pengene. Det er en del af kvaliteten i føtex. Og det er derfor, at vi samarbejder med de bedste leverandører, så vi kan tilbyde de bedste varer og det største udvalg, til faste lave priser, der giver discountbutikkerne kamp til stregen.