Opslag

Kom i erhvervspraktik som bager og bliv en del af Vores Bagerteam.

For at komme i betragtning skal der både søges her på siden, og aflevere en ansøgning personlig.

Hos Vores Egen Bager finder du faglærte håndværksbagere, der hver dag bager friskt brød fra bunden med de bedste råvarer. Vi står inde for hvert et rugbrød, franskbrød og kage. Vores Egen Bager tilbyder et spændende udvalg af både klassiske brød, boller og søde sager.

Vi har en klar holdning til godt brød: Det skal være friskbagt og gerne med danske råvarer. Vi går op i håndværk baseret på gamle danske teknikker, opskrifter og faglig stolthed. Og det mener vi kan smages.

Hver morgen åbner vi en butik med friskbagt brød, og der er næsten altid et brød i ovnen.

Om føtex

Oplevelsen er en del af kvaliteten I føtex betyder oplevelsen alt. At kunne træde ind i en butik, fyldt med friske varer, hver dag. At kunne spørge en rigtig slagter til råds, når der skal handles fersk kød. Duften af nybagt brød fra bageren og en frugt- og grøntafdeling der både er frisk og farverig og inspirerende. At kunne handle færdigt, altså helt færdigt, så der både er styr på aftensmaden, en god bog, og gummistøvler til børnene. Og, når alt det er sagt, samtidig få meget for pengene. Det er en del af kvaliteten i føtex. Og det er derfor, at vi samarbejder med de bedste leverandører, så vi kan tilbyde de bedste varer og det største udvalg, til faste lave priser, der giver discountbutikkerne kamp til stregen.