Opslag

Vil du prøve kræfter med et fag med spændende udfordringer, og høj jobsikkerhed? Så er plastmagerfaget helt sikkert noget for dig.

Som erhvervspraktikant som plastmager hos Codan Medical vil du opleve et fag, hvor den vigtigste opgave er, at sikre en konstant produktion og høj kvalitet. Plastmageren er ansvarlig for, at de maskiner der støber vores plastikprodukter fungerer som de skal, og leverer det ønskede produkt. Derudover er vores plastmagere også med til, at indsætte nye støbeforme i produktionen.

I løbet af din erhvervspraktik vil du være med til, at producere næsten 5 millioner sprøjter som primært bliver benyttet på hospitaler i 80 lande i hele verden.

Hvis du efter din erhvervspraktik finder plastmagerfaget interessant, er det et fag med mange muligheder både for job og elevplads. En erhvervspraktikplads hos Codan Medical er dit første skridt på vejen til en karrierer hos Codan Medical.

Om Codan Medical

CODAN Medical ApS producerer engangssprøjter i forskellige størrelser og varianter beregnet til oral eller subkutan givning af medicin. En sprøjte består af tre dele; cylinder, stempel og silikonetætningsring. Vores produkter anvendes på hospitaler, lægeklinikker, m.v. Der er naturligvis særdeles høje kvalitets-og renhedskrav til produkter, der skal anvendes i medicinalsektoren, og vi har meget stort fokus på, at vi konstant lever op til, at vores produkter opfylder disse krav. Vi er ISO-certificerede og desuden godkendt af FDA. En betingelse for at kunne levere til vores forskellige markeder er, at vi altid overholder certificeringskravene

CODAN Medical ApS har cirka 170 ansatte hvoraf cirka 145 er beskæftiget direkte eller indirekte med produktion, materiale- og færdigvarehåndtering. Virksomheden leverer til distributører i 80 lande i hele verden, som sælger og leverer til hospitaler og klinikker i deres områder. Der leveres også til virksomheder, som sælger CODAN Medicals produkter som en integreret del af deres egen salgs- og servicevirksomhed.