Opslag

Som erhvervspraktant hos Enelco ApS kan du se frem til en spændende og varigerende uge, hvor du med garanti lære en masse om elektrikerfaget. Du vil også vide hvorfor vi synes at det er et spændende arbejde, og hvordan vi er med til at gøre en forskel for vores kunder.

Vi hjælper med alle former for elektriske installationer lige fra ophængning af en lampe over spisebordet til nye installationer i dit nye hus eller ombygning.

Vi arbejder hver dag med mange typer af opgaver i private hjem, og har stor erfaring med at finde de bedste løsninger for vores kunder med vægt på kvalitet og service.

ENELCO har stor viden om og erfaring med at levere avancerede løsninger for erhverv, industri og det offentlige.

Om ENELCO ApS

ENELCO er Lolland-Falsters førende installationsvirksomhed. Vores hovedarbejdsområde er Lolland-Falster samt Sydsjælland, hvor vi hver dag arbejder for såvel private som erhvervskunder. Virksomheden ledes af el-installatørerne Lars Sørensen og Jacob Svendsen, der begge har en omfattende og indgående erfaring med de nyeste former for elinstallationer, projektering samt styring af projekter. Vi arbejder for både for private og for erhvervskunder og vi laver både de store og de små opgaver. ENELCO servicerer alle vores kunder med en stab af dygtige og veluddannede medarbejdere, der altid er klar til at hjælpe dig.