Opslag

Kunne du tænke dig at komme i erhvervspraktik i et fag med mange forskellige opgaver?

Du vil som tømrererhvervspraktikant følge en af vores mange dygtige tømrer. Du vil være med til at løse mange af de forskellige opgaver, som en tømrer arbejder med til dagligt. Du kan være med til alt fra nybyggeri til renovering, skadesservice samt udskiftning af døre og vinduer.

Når din erhvervspraktik er ovre, vil du have et større kendskab til de mange forskellige opgaver, som tømreren udfører. Du vil også have lært, hvorfor du skal blive tømrer.

Hvis du gerne vil i erhvervspraktik hos Effektiv Byg A/S, skal du ringe på 70 273 273 og aftale en dag, hvor du kan komme forbi til en snak.

Om Effektiv Byg A/S

Effektiv Byg er en traditionel håndværksvirksomhed, der udfører professionel skadeservice 24 timer i døgnet samt kvalitetsbyggeri for vores lokale kunder. Vores primære forretningsområder er tømrer, snedker, murer, tagdækker og skadeservice. Desuden arbejder vi med miljøsanering, som er et naturligt bindeled mellem de traditionelle håndværksydelser og vores omfattende viden om skadeservice.

​​Effektiv Byg er en virksomhed med fokus på miljøet og har derfor specialiseret os i miljørenovering, hvor vi bl.a. arbejder med sanering af asbest, skimmelsvamp, bly, PCB m.m. Vores faguddannede medarbejdere  er naturligvis trænet i at håndtere de farlige materialer og derigennem medvirke til en øget bæredygtighed i dansk byggeri.​

Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri og dermed omfattet af Byg Garanti.