Opslag

Kom i erhvervspraktik som murer og oplev en erhvervspraktik, hvor du ser, at dit arbejde gør en forskel.

I løbet af din erhvervspraktik vil du arbejde sammen med vores dygtige murere. Du vil opleve murerfaget helt tæt på, og du vil være med til at bygge, renovere eller udbedre bygninger efter en skade. Vi garanterer dig, at du i din erhvervspraktik kommer til at arbejde. Du vil få rigeligt med frisk luft, og du får brugt din krop.

Når din erhvervspraktik er ovre, har du fået et bedre kendskab til murerfaget, og hvorfor du skal blive murer.

Hvis du gerne vil i erhvervspraktik hos Effektiv Byg A/S, skal du ringe på 70 273 273 og aftale en dag, hvor du kan komme forbi til en snak.

Om Effektiv Byg A/S

Effektiv Byg er en traditionel håndværksvirksomhed, der udfører professionel skadeservice 24 timer i døgnet samt kvalitetsbyggeri for vores lokale kunder. Vores primære forretningsområder er tømrer, snedker, murer, tagdækker og skadeservice. Desuden arbejder vi med miljøsanering, som er et naturligt bindeled mellem de traditionelle håndværksydelser og vores omfattende viden om skadeservice.

​​Effektiv Byg er en virksomhed med fokus på miljøet og har derfor specialiseret os i miljørenovering, hvor vi bl.a. arbejder med sanering af asbest, skimmelsvamp, bly, PCB m.m. Vores faguddannede medarbejdere  er naturligvis trænet i at håndtere de farlige materialer og derigennem medvirke til en øget bæredygtighed i dansk byggeri.​

Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri og dermed omfattet af Byg Garanti.