Opslag

Vil du være med til at dyrke grønsager, krydderurter blomster til nogle af Danmarks bedste restauranter?

Hos den Grønne Verden har vi en af Danmarks største køkkenhaver, og i løbet af året har vi over 250 forskellige grønsager, bær, krydderurter og blomster.

Du vil i din erhvervspraktik være med til at så, passe og høste, vores helt unikke produkter.  Du vil få en indsigt i anderledes form for dyrkning efter biodynamiske principper.

De grønsager vi høster bliver blandt andet leveret samme dag til nogle af de bedste restauranter på Sjælland. Du vil derfor prøve at høste, pakke og leverer på en og samme dag.

Når din erhvervspraktik er ovre vil du have fået mere viden om hvad det vil sige at arbejde og passe blandt andet grønsager, og bæredygtigt dyrkning.

Om Den Grønne Verden

Hos Den Grønne Verden på Søllestedgaard Gods dyrker vi håndlavede grøntsager, urter og blomster. Vi dyrker efter biodynamiske principper. Der skabes saft og kraft fra sol, vind, regn, skiftende temperatur og god, lollandsk muld. Alt dyrkes på åben mark, vi gøder kun med hestemøg og så bruger vi lidt vand i de meget tørre perioder. Vi befinder os i smukke omgivelser på Søllestedgaard Gods, hvor den særlige arkitektur danner ramme for vores køkkenhave, med over 250 forskellige sorter. Den gamle hestestald er renoveret, og bruges nu til gårdbutik, grøntsagspakkeri, spiseri og arrangementer.