Opslag

Vil du have indblik i, hvad det vil sige at arbejde kombineret med kantineopgaver og rengøring? Det giver et erhvervspraktikophold hos Alfa Laval Nakskov dig mulighed for at få et indblik i og dermed blive klogere på, om det kunne være en fremtid for dig.

Som praktikant i afdelingen Intern Service, som består af 3 medarbejdere, har du mulighed for at være med til at løse dagligdagens mange varierede opgaver, såsom rengøring af såvel kontorer i administrationsbygningen som lokaler i produktionen, sætte mad frem til frokost, sørge for der hele tiden er mad på buffeten samt rydde af igen, når frokostpausen er overstået. Arbejdstiderne er mandag til torsdag kl. 6,00-14,00 og fra kl. 6,00-13,30 om fredagen.

Vi sørger for, du får udleveret sikkerhedssko, som er påkrævet i visse afdelinger samt andre værnemidler, hvor disse er nødvendige.

Bemærk, vi starter vores erhvervspraktik op fra d. 1. februar 2021. Du er mere end velkommen til, at søge din erhvervspraktikplads allerede nu.

Om Alfa Laval Nakskov A/S

Selskabet er Alfa Lavals globale center for udvikling, produktion og salg af membraner og avancerede væskesepareringssystemer til den bioteknologiske og farmaceutiske industri, fødevareindustrien, procesindustrien, spildevandsindustrien samt andre udvalgte kunder og applikationer. Selskabet producerer markedets fineste filtre med porestørrelser gående fra mikrofiltrering over nanofiltrering og ultrafiltrering til omvendt osmose membraner, hvor separation foregår baseret på molekylestørrelser. Nyeste forretningsområde er membraner til spildevandsrensning, Membrane BioReactors (MBR), hvor man som alternativ til traditionel rensningsanlægsteknologi anvender membranfiltrering, hvorved spildevandsanlæg bliver mindre, billigere og mere effektive. I Nakskov er vi ca. 120 medarbejdere, Alfa Laval har i Danmark ca. 2.500 medarbejdere og mere end 17.000 på verdensplan.