Opslag

Hvilke opgaver arbejder en lagermedarbejder med i en produktionsvirksomhed og hvad betyder det, at lageret samarbejder med QA (kvalitetsafdelingen)? Det giver et erhvervspraktikophold hos Alfa Laval Nakskov dig mulighed for at få et indblik i, når du i en uge bliver en del af virksomhedens lager og logistik afdeling, hvor der er 6 medarbejdere ansat.

Du vil se, hvad der sker, når fragtfirmaer ankommer med varer, lige fra de læsses af til de forskellige varer er tastet i IT-systemet, så varerne efterfølgende kan blive trukket ud af lageret for at blive leveret til en af de andre afdelinger, som skal bruge lige nøjagtig de ankomne varer. Det er også lageret som er ansvarlig for at sende varer ud til kunder, hvilket du også vil få et indblik i.

Herudover vil du følge vores medarbejder, som håndterer indgangskontrol på varerne, så vi sikrer os, at varerne lever op til de krav, vi har til dem. Ligeledes checker vi selv vores egne varer, og skulle se ske, at en af vores produkter ikke lever op til kundens krav, bliver produktet sat på et karantænelager. Proceduren for dette kommer du også til at opleve.

Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 7,00-15,00 og fredag fra kl. 7,00-14,30.

Vi sørger for, at du får udleveret sikkerhedssko, som er påkrævet på lageret, samt andre værnemidler, hvor disse er nødvendige.

Bemærk, vi starter vores erhvervspraktik op fra d. 1. februar 2021. Du er mere end velkommen til, at søge din erhvervspraktikplads allerede nu.

Om Alfa Laval Nakskov A/S

Selskabet er Alfa Lavals globale center for udvikling, produktion og salg af membraner og avancerede væskesepareringssystemer til den bioteknologiske og farmaceutiske industri, fødevareindustrien, procesindustrien, spildevandsindustrien samt andre udvalgte kunder og applikationer. Selskabet producerer markedets fineste filtre med porestørrelser gående fra mikrofiltrering over nanofiltrering og ultrafiltrering til omvendt osmose membraner, hvor separation foregår baseret på molekylestørrelser. Nyeste forretningsområde er membraner til spildevandsrensning, Membrane BioReactors (MBR), hvor man som alternativ til traditionel rensningsanlægsteknologi anvender membranfiltrering, hvorved spildevandsanlæg bliver mindre, billigere og mere effektive. I Nakskov er vi ca. 120 medarbejdere, Alfa Laval har i Danmark ca. 2.500 medarbejdere og mere end 17.000 på verdensplan.