Opslag

Vil du have indblik i, hvad det vil sige at arbejde med forskellige administrative opgaver i en produktionsvirksomhed? Det giver et erhvervspraktikophold hos Alfa Laval Nakskov dig mulighed for at få et indblik i, når du vil følge tre forskellige afdelingers samarbejde lige fra kontakten til kunden og frem til der er købt ind til at producere, det kunden bestiller.

Du vil i løbet af dit ophold stifte bekendtskab med Sales samt Service Sales, hvor du bliver klogere på, hvem der er vores kunder, hvem har vi kontakt til for at få solgt vores produkter og ikke mindst, hvad sker der, når kunden sender en ordre.

Derudover vil du i Product Management & Marketing stifte bekendtskab med opgaver indenfor fremstilling af produktblade og manualer samt opdatering og udvikling af digitale platforme, såsom Membrane Product Manual og Public web.

Sluttelig vil du opleve, hvordan vores planlægger sørger for at ordren bliver til en produktionsordre, så produktionen ved, hvad og hvor meget der skal produceres og til hvilken tid ordren skal være færdige.

Planlæggerens indtastning i systemet generer opgave til indkøbsafdelingen, hvor du bliver klogere på, hvordan og hvornår varerne skal købes hjem og hos hvilke leverandører.

Praktikopholdet vil ud fra ovenstående beskrivelse føre til 2 dage i Sales samt Service Sales, 2 dage i Product Management & Marketing og en dag fordelt på at følge henholdsvis planlægger og indkøber.

Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 8,00-16,00 og fredag fra kl. 8,00-15,30.

Bemærk, vi starter vores erhvervspraktik op fra d. 1. februar 2021. Du er mere end velkommen til, at søge din erhvervspraktikplads allerede nu.

Om Alfa Laval Nakskov A/S

Selskabet er Alfa Lavals globale center for udvikling, produktion og salg af membraner og avancerede væskesepareringssystemer til den bioteknologiske og farmaceutiske industri, fødevareindustrien, procesindustrien, spildevandsindustrien samt andre udvalgte kunder og applikationer. Selskabet producerer markedets fineste filtre med porestørrelser gående fra mikrofiltrering over nanofiltrering og ultrafiltrering til omvendt osmose membraner, hvor separation foregår baseret på molekylestørrelser. Nyeste forretningsområde er membraner til spildevandsrensning, Membrane BioReactors (MBR), hvor man som alternativ til traditionel rensningsanlægsteknologi anvender membranfiltrering, hvorved spildevandsanlæg bliver mindre, billigere og mere effektive. I Nakskov er vi ca. 120 medarbejdere, Alfa Laval har i Danmark ca. 2.500 medarbejdere og mere end 17.000 på verdensplan.